BAZAR

Aeromania 2015: Acrobatii cu avioane, muzica live si cafea buna!

Aeromania 2015 a avut loc pe 4 iulie pe Aeroportul Tuzla, apartinand Regional Air Services. Noi am fost prezenti acolo pentru a lua pulsul distractiei si a servi cafea buna participantilor la eveniment.

Aceasta a fost a noua editie Aeromania si a avut foarte mare succes in acest an – au fost 15.500 de oameni, in conditiile in care exista un cod galben de furtuni.

Mancare, bere, muzica buna si live, multe acrobatii cu avioane, in care pilotii si parasutistii si-au expus talentul. Multi tineri, multe familii si multi copii (care au avut si un spatiu foarte dragut amenajat pentru joaca), iarba verde, spatiu deschis si aerisit. Participantii la show-ul aerian sunt enumerati aici.

Muzica a fost asigurata simultan, pe scena asezata in fata zonei de evolutie a aeronavelor, Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES, Taxi, trupa tribut AC/DC, printre altele.

De cafea ne-am ocupat noi si, suntem fericiti sa aflam, am facut sute de cafegii fericiti servindu-le espresso, cappuccino si nu numai.

Multumim organizatorilor pentru sansa de a participa la acest eveniment deosebit pentru categoria de festivaluri si evenimente care au loc la ora actuala in Romania, a fost intr-adevar o experienta unica si care merita repetata!

Un interviu interesant cu organizatorii gasiti aici (si poze).

Puteti vedea in aceasta filmare cum fost la eveniment.

POZE de la Aeromania 2015 gasiti aici si aici.

Credit foto articol: Cristina Georgescu

2 Comments

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: