APARATE DE CAFEA,  NOUTATI

Automatele de cafea Saeco – mica enciclopedie pentru cafegii

In anii ’80 Saeco a lansat pe piata primele automate de cafea. De atunci oferta de automate de cafea a evoluat, s-a diversificat si adaptat cerintelor si gusturilor consumatorilor. In continuare va prezentam cele mai noi si mai cunoscute game de automate de cafea Saeco, fiecare cu particularitatile sale.
Syntia – Proiectata pentru a se incadra chiar si in cele mai mici spatii, gama Syntia este sinteza perfecta intre marime si performanta. Aparatele din aceasta gama reusesc sa obtina rezultate deosebite in prepararea cat mai simpla si cat mai rapida a espresso-ului sau a cappuccino-ului perfect. Syntia Black este varful de gama ce va da posibilitatea prepararii automate a espresso-ului sau cafelei lungi si semi-automate a cappuccino-ului, datorita duzei din inox pentru spumarea laptelui si a functiei Rapid Steam.

Odea – este o gama clasica de la Saeco, ce se remarca prin interfata GIRO ce permite selectia bauturii preferate printr-o simpla rotire, prin rasnita din ceramica, functia Opti Dose pentru dozarea ideala a cantitatii de cafea si apa si functia Touch Lift pentru ajustarea inaltimii cestii de cafea. Black Giro plus este modelul cel mai bine vandut din aceasta gama, datorita raportului excelent calitate-pret. Printre functiile care l-au transformat in lider de vanzari se numara posibilitatea de preparare simultana a doua cafele, posibilitatea de utilizare a cafelei boabe sau macinate, ajustarea inaltimii cestii de cafea, Panarello din otel inoxidabil pentru spumarea laptelui si pentru apa fierbinte si sistem automat de curatare si decalcifiere.

Talea – este o gama ce contine automate robuste si foarte bine vandute ce are urmatoarele functii standard: rasnita din ceramica, SBS (Saeco Brewing System) sistem patentat Saeco pentru pastrarea aromei cafelei, functie Touch Lift pentru ajustarea inaltimii cestii de cafea si posibilitatea atasarii rezervorului de lapte Milk Island care permite prepararea automata a spumei pentru cappuccino.
Royal – Automatele din gama Royal sunt solutia economica pentru prepararea unei cafele delicioase acasa sau la birou. Acestea sunt aparate robuste care vin in intampinarea cerintelor din spatiile comerciale cu flux mediu de persoane. Saeco Royal Cappuccino este cel mai complet aparat din gama ce va permite prepararea automata a cappuccinoului pentru ca are doua sisteme separate de incalzire ce asigura prepararea simultana a cafelei si spumei de lapte, un rezervor pentru boabe cu o capacitate de 300 g si o capacitate a rezervorului de apa de 2.4 l.

Xelsis – este cea mai noua gama Saeco, aparuta dupa inceperea parteneriatului cu Philips. Toate automatele din aceasta gama contin finisaje din crom si otel inoxidabil, iar functiile standard permit prepararea automata a espresso-ului, cafelei lungi si cappuccino-ului, utilizarea cafelei macinate simultan cu cea boabe, display digital, functie de pastrare a aromei cafelei.
Incanto – este gama de lux de la Saeco ce vine cu functii adaptate celor mai sofisticate gusturi. Incanto de Luxe este varful de gama dotat cu Ecran Digital LCD, trei tipuri diferite de setari pentru programarea bauturilor, rasnita ceramica, SBS (Saeco Brewing System) si tehnologie Rapid Steam pentru prepararea rapida a spumei de lapte pentru cappuccino.

Vienna Plus – este o gama care aduce calitatea cafelei servita in cafenele si baruri direct in casele dumneavoastra. Aceste automate sunt toate dotate cu sistemul SBS patentat de Saeco si au cel mai bun raport calitate-pret.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!