sacosa cu cafea
BAZAR,  NOUTATI

Cadouri pentru voi: gentuta panza si certificat cafegiu Kfea.ro

Toamna a venit cu niste surprize placute pentru iubitorii nostri de cafea! Pentru ca sunteti cafegii adevarati si cafeaua fierbinte din ceasca va insenineaza fiecare zi, v-am pregatit niste mici atentii simpatice.

Astfel, vom distribui dupa anumite criterii, dar si aleatoriu, voua, clientilor: sacose de panza cu un desen incurajator pentru fiecare inceput de saptamana si / sau mini-certificate mangetice de cafegii cu pedigree.

Asadar, cei cu livrare la adresa, cautati surprizele in colete! De cei care isi fac cumparaturile la sediile noastre ne ocupam direct! 🙂

Cadouri si surprize pentru cafegii

Gentute Kfea

Venim in intampinarea celor care isi rasnesc zilnic cafeaua pentru a obtine in ceasca cel mai bun gust al diminetilor lor si care apreciaza o cafea de calitate.

Incepand cu 22 septembrie, la prima comanda de cafea boabe (cafea premium, de origine sau proaspat prajita) care depaseste valoarea totala 300 de lei veti primi o sacosa de panza inscriptionata cu dragoste, cu un mesaj special, menit sa va insenineze cea mai grea zi a saptamanii – ziua de luni.

Atentie! Puteti gasi sacosa ca o surpriza in colet si la alte produse sau valori. Poate aveti noroc! 🙂

Daca sunteti consumator de capsule, sa zicem, si nu va incadrati in criteriile de mai sus, mai exista o optiune:

Sacosica de panza menita spre a fi purtata gratios pe umar in oras este disponibila si pentru achizitionare separata! O gasiti la sediul nostru de pe Strada 11 Iunie, nr 25.

In plus, v-am pregatit cadou si cate un mini-certificat de cafegiu atestat de Kfea.ro, numai bun de agatat pe frigider sau espressor, ca o adevarata diploma de merit magnetica. Pentru ca, bineinteles, il meritati!

Mini-certificatul de cafegiu cu pedigree este magnetic si se poate atasa pe orice suprafata metalica.

Citeste si:

Halloween: 13 Zile de Servit Cafele INSPAIMANTATOR de Aromate!
Extindem programul showroom-ului Kfea!
4 Mituri decafeinizate: Adevarul despre cafea
Reteta: Cum faci Irish Coffee?

6 Comments

  • Mihai Andra

    Bună treabă… Sper sa gasesc in pachet(-ul ce trebuia sa il primesc azi) o gentuță,plasuță kfea 🙂

  • Ionut

    Nu sunteti seriosi. Am facut saptamana trecuta comada de peste 300 lei si nu am primit nimic

  • Kfea

    Dvs comandati cafele de vending, colegii de la depozit ofera cadoul la orice comanda care corespunde criteriilor specificate in acest articol, si aleatoriu la unele comenzi care nu corespund. Aceste criterii sunt comunicate in mod transparent. Succes!

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: