BAZAR,  COFFEE FACTS

Cafeaua in cuplu: Ce spune cafeaua preferata a partenerului despre el

Alan Hirsch, medic si autor publicat, a efectuat un sondaj pe un esantion de aproape 20.000 de femei si barbati, incercand sa afle detalii despre preferintele lor in materie de cafea si despre personalitatile fiecaruia dintre ei.

Ceea ce a descoperit este ca exista o conexiune puternica intre cele doua: cafeaua preferata si personalitatea unei persoane.

Asadar, sa vedem ce concluzii putem trage din acest sondaj: ce spune cafeaua comandata de persoana cu care iesi la o intalnire despre personalitatea sa.

CAFEA NEAGRA

Persoanele care comanda cafea neagra tind sa fie ambitioase, responsabile si agresive si isi doresc sa ii ajuti sa scape de latura lor romantica intr-o relatie.

LATTE

Persoanele amatoare de Latte sunt indecise, relaxate, calme si ofera real sprijin si sustinere intr-o relatie amoroasa.

CAFEA CU LAPTE (AU LAIT)

Iubitorii de cafe au lait sunt foarte relaxati si tind sa fie traditionali – barbatul achita integral nota de plata, deschide usa femeii si alte gesturi de cavaler.

CAPPUCCINO

Ce spune Cappuccino-ul despre consumatorul sau? Ca este o persoana iubitoare si atenta, care tinde sa investeasca mult timp si efort in relatiile amoroase.

MOCHA

Persoanele care isi comanda Mocha adora sa fie indragostite, sunt afectuase, spontane si seducatoare. Dar intampina mari probleme cand vine vorba de a se dedica unei relatii de lunga durata.

CHAI

Chai Latte este bautura care spune despre persoana care o consuma ca ar avea tendinta sa fie stresata si agitata si ca ar putea fi destul de timida intr-o relatie.

FRAPPUCCINO

Desi nu este chiar atat de des comandata la noi, aceasta bautura a fost mentionata de persoanele din esantionul de sondaj care sunt ambitioase si pline de energie si care apreciaza un partener echilibrat care sa ii provoace intelectual.

Partenera ta (sau partenerul tau) ce cafea comanda de obicei?

Citeste si:

Latte Art De Dragobete: Cum faci o inimioara in cappuccino (video)
4 Secrete pentru a obtine o cafea perfecta (grafic)
Trenduri in piata de cafea: cafeaua de specialitate
Reteta anotimp rece: Cafe Esmeralda

error: Content is protected !!