BAZAR,  COFFEE FACTS

Cafeaua în cuplu: Ce spune cafeaua preferată a partenerului despre el

Alan Hirsch, medic și autor publicat, a efectuat un sondaj pe un eșantion de aproape 20.000 de femei și bărbați, încercând să afle detalii despre preferințele lor în materie de cafea și despre personalitățile fiecăruia dintre ei.

Ceea ce a descoperit este faptul că există o conexiune puternică între cele două: cafeaua preferată și personalitatea unei persoane.

Așadar, să vedem ce concluzii putem trage din acest sondaj: ce spune cafeaua comandată de persoana cu care ieși la o întâlnire despre personalitatea sa.

CAFEA NEAGRĂ

Persoanele care comandă cafea neagră tind să fie ambițioase, responsabile și agresive și își doresc să îi ajuți să scape de latura lor romantică într-o relație.

LATTE

Persoanele amatoare de Latte sunt indecise, relaxate, calme și ofera real sprijin și susținere într-o relație amoroasă.

CAFEA CU LAPTE (AU LAIT)

Iubitorii de cafe au lait sunt foarte relaxați și tind să fie tradiționali – bărbatul achită integral nota de plată, deschide ușa femeii, având și alte gesturi de cavaler.

CAPPUCCINO

Ce spune Cappuccino-ul despre consumatorul său? Că este o persoană iubitoare și atentă, care tinde să investească mult timp și efort în relațiile amoroase.

MOCHA

Persoanele care își comandă Mocha adoră să fie îndrăgostite, sunt afectuoase, spontane și seducătoare. Dar întâmpină mari probleme când vine vorba de a se dedica unei relații de lungă durată.

CHAI

Chai Latte este băutura care spune despre persoana care o consumă că ar avea tendința să fie stresată și agitată și că ar putea fi destul de timidă într-o relație.

FRAPPUCCINO

Deși nu este chiar atât de des comandată la noi, această băutură a fost menționată de persoanele din eșantionul de sondaj care sunt ambițioase și pline de energie și care apreciază un partener echilibrat care să îi provoace intelectual.

Partenera ta (sau partenerul tău) ce cafea comandă de obicei?

Intră pe Kfea.ro și alege un cadou inspirat pentru un cafegiu pasionat!

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!