BAZAR,  NOUTATI

Cafenele din Centrul Vechi, in campania de Ziua Europeana impotriva Traficului de persoane

Ziua Europeana impotriva Traficului de persoane are loc pe 18 octombrie, iar Bucurestiul se implica in combaterea acestui fenomen!

Un numar de 15 baruri si cafenele situate in Centrul Vechi al Capitalei se alatura campaniei FREE “You like it, she hates it”, campanie ce are ca rol responsabilizarea barbatilor, astfel incat acestia sa ia atitudine impotriva exploatarii de minori si a implicarii acestora in activitati de pornografie.

Campania va lua forma distributiei de suporturi de pahare (“coastere”) ce poarta indemnul campaniei: “A fi prostituata la adolescenta nu este o alegere, ci este exploatare. Nu lua parte la exploatarea minorilor! Fii barbat, ia atitudine!”.

Oricine poate fi victima traficului de persoane ! Implica-te si tu pe http://www.18octombrie.ro/ si lupta impotriva traficului de persoane! Oficializeaza-ti pozitia si pe site-ul FREE .

Reda si tu libertatea minorilor in data de 18 octombrie, Ziua Europeana impotriva Traficului de Persoane.

Despre asociatia FREE

Suntem un grup de tineri din Romania. Fiecare dintre noi a fost atins intr-o zi de o poveste reala a exploatarii sexuale si acum vrem sa vedem femeile si copiii din Romania care sunt exploatati sexual, eliberati, reintegrati in societate si cu deplina putere de a-si construi viitorul pe care si-l doresc.

http://www.asociatiafree.org/

error: Content is protected !!