APARATE DE CAFEA

Capsule şi pod-uri de cafea

Marii producători de cafea şi aparate de cafea trebuie să ţină pasul cu trăsăturile caracteristice ale societăţii în care trăim. Suntem globali, niciodată nu avem destul timp la dispoziţie pentru a face tot ceea ce ne dorim să facem, suntem mai înclinaţi către lux şi către servicii şi produse de calitate. Mulţi dintre noi vrem cafeaua perfectă în locul şi la momentul potrivit, fară a fi nevoie să efectuăm toate etapele necesare pe vremea bunicilor sau a străbunicilor: prăjire, macinare, fierberea apei, infuzare, servire. Din acest motiv, marii producători de cafea şi aparate de cafea au descoperit capsulele şi pod-urile de cafea. Acestea sunt doze ce conţin cantitatea necesară de cafea măcinată pentru  prepararea unei porţii de espresso, café lungo sau oricărui alt tip de băutură pe bază de cafea.

Capsulele de cafea sunt recipiente din plastic ce pot conţine o cantitate cuprinsă între 7 şi 9 grame de cafea. Podurile sau cialdele arată ca nişte pliculeţe de ceai rotunde şi conţin între cele două foiţe de hârtie o cantitate de 7 grame de cafea.  Ambele tipuri de doze de cafea simplifică procesul de preparare a unei băuturi. Capsulele de cafea sunt utilizate de aparate de cafea special create pentru acest tip de dozaje. Lavazza este marca de cafea care a creat cele mai populare astfel de aparate. Cei de la Lavazza deţin gamele Espresso Point şi Lavazza Blue, două tipuri de aparate de cafea pe bază de capsule diferite ca formă şi care pot fi achiziţionate în diverse combinaţii şi arome: de la cafea 100% Arabica, la diferite amestecuri ce conferă mai multă tărie, cremozitate sau aromă băuturilor.

Pod-urile de cafea pot fi utilizate şi dacă deţineţi un espressor classic, cu condiţia să îi ataşaţi sita specială pentru pod-uri care poate fi achiziţionată separat sau la unele espressoare se numără printre accessoriile ce se dau din fabricaţie.

Spre deosebire de capsulele de cafea pe care fiecare producător are libertatea de a le dimensiona astfel încât să fie compatibile cu un anumit model de aparat, pod-urile au doar două dimensiuni posibile – 4,4 cm sau 3,8 cm).

Variantele de aparate pe capsule sau poduri sunt extrem de practice pentru birouri pentru că necesită o întreţinere mai puţin laborioasă, eliminarea capsulei sau pod-ului utilizat se realizează mult mai simplu şi se poate opta pentru diferite amestecuri de cafea sau pentru cafeaua decofeinizată.

Bineînţeles că variantele pod-uri sau capsule pot fi utilizate şi acasă, dacă doriţi mai puţină bătaie de cap cu curăţarea rezervorului de cafea şi posibilitatea optării pentru diferite amestecuri de Arabica şi Robusta.

Pe site-ul Kfea.ro, găsiţi o gamă largă de aparate de cafea care funcţionează pe bază de capsule, pentru care beneficiaţi de o serie de discount-uri şi oferte promoţionale, în funcţie de consumul lunar de cafea pe care îl aveţi la birou! Vă oferim de asemenea posibilitatea de a alege diferite tipuri de amestecuri de cafea din conţinutul capsulelor şi al pod-urilor!

Iată şi o listă cu cele mai populare astfel de produse, pe care le găsiţi la cele mai bune preţuri numai pe site-ul nostru:

Capsule şi Pod-uri Illy

Capsule Lavazza Blue

Aparat Lavazza pe bază de capsule LB 1000

Cialde El Mundo

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!