BAZAR

Castigatorii campaniei de iarna Kfea.ro 2015

Castigatorii campaniei de Craciun au fost extrasi. Aflati mai jos care sunt fericitii castigatori ai celor doua mari premii acordate de Kfea.ro – Premiul 1, un espressor automat Gaggia Platinum Vogue cu Milk Island inclus si Cafea pentru un an!

Avem in continuare pentru tine peste 100 de produse la reducere pe pagina de Promotii!

CASTIGATORII PREMIILOR CAMPANIEI DE CRACIUN KFEA.RO

Comenzile in valoare de peste 500 lei facute in perioada 20 decembrie – 1 ianuarie s-au inscris in concursul cu premii minunate! Mai jos castigatorii:

1. Marele Premiu – un prestigios espressor automat Gaggia Platinum Vogue, cu Milk Island inclus.

Castigator: Dumitru Jan  Mihaita , factura ZAN 48112

2. Cafea pentru un an (10kg de cafea boabe Etolia)

Castigator: Adrian Carstea, factura ZAN 47842

3. Iar asta nu e tot! Comezile peste 500 lei au primit bonus o cafea boabe Etolia 250g!

Felicitari castigatorilor! Iata si extragerea:

Cei doi castigatori vor fi contactati prin datele de contact oferite in momentul achizitiei. Va dorim sa va bucurati de premiile si cadourile primite si sa petrecem un an mai bun impreuna in 2016!

TERMENII SI CONDITIILE CAMPANIEI INCHEIATE

– Marele Premiu se ofera prin tragere la sorti. La tombola participa toti clientii care au plasat o comanda in valoare minima de 500 lei in perioada 20 decembrie – 1 ianuarie 2016. La acest concurs nu pot participa membrii firmei sau rude ale acestora.

– Cafeaua pentru un an inseamna 10 pungi de Etolia la 1kg fiecare, acordate 1kg per livrare, cu livrare gratuita o data pe luna, la o data prestabilita de comun acord alaturi de castigator. Sortimentele sunt la alegere dintre cele disponibile pe site sau fizic

– Pentru produsele aflate pe pagina de Promotii nu se acorda reduceri suplimentare si nu se cumuleaza cu alte oferte!

– Extragerea se va face pe 7 ianuarie si va acorda Marele Premiu unui castigator si Cafeaua pentru un an celui de-al doilea castigator. Fiecare castigator va fi contactat pe adresa de email furnizata in fisa de comanda sau pe numarul de telefon oferit, pentru a fi anuntat despre intrarea in posesia premiului.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!