BAZAR

Cum să prepari cel mai bun milkshake chiar la tine acasă

Temperaturile de vară ne îndeamnă să consumăm băuturi reci, care să ne răcorească, să ne energizeze și să mai alunge senzația de disconfort. O soluție ideală sunt celebrele milkshake-uri consumate la terasă, în zilele toride de vară. Dar ce ai spune dacă le-ai avea mereu la îndemână, atunci când te cuprinde pofta? Îți prezentăm astăzi câteva rețete de milkshake-uri delicioase, foarte ușor de preparat chiar în bucătăria ta.

De ce anume ai nevoie pentru a prepara cel mai bun milkshake chiar la tine acasă? În primul rând, de un blender. Cu ajutorul lui putem prepara supe-creme, piureuri din legume, humus, fasole batută și milkshake-uri. De asemenea, se poate zdrobi gheață pentru cocktail-uri și sunt excelente pentru orice vrem să mărunțim sau să pasăm. Este clar, așadar, că blenderul este o unealtă extrem de utilă și nu trebuie să lipsească din bucătăria noastră. Dacă sunteți pasionați de acest tip de băutură, vă puteți achiziționa un milkshaker.

Milkshake cu caramel

Monbana Caramel Milkshake Frappe 1kg este un amestec superb de milkshake / frappe cu caramel, livrat într-o cutie mare de 1kg, prin care poți prepara milkshake-uri și frappe-uri cu caramel de cea mai bună calitate.

Prepararea unui milkshake perfect:

Puneți 60 g de pulbere Monbana Caramel Milkshake într-un blender împreună cu 60 ml de lapte rece și 8 cuburi de gheață. Amestecați timp de aproximativ 20 de secunde până când se amestecă complet și turnați într-un pahar. Decorați cu câteva felii de fructe proaspete și, dacă preferați, cu fulgi de ciocolată și serviți.

Milkshake cu ciocolată și banane

Monbana Ciocolata Milkshake Frappe 1kg este un amestec superb de milkshake / frappe cu ciocolată, livrat într-o cutie mare de 1kg, prin care poți prepara milkshake-uri și frappe-uri cu ciocolată de cea mai bună calitate.

Preparare:

Aveți nevoie de 60g pulbere Monbana Milkshake Frappe cu ciocolată, pe care o amestecați cu câteva felii de banană, adăugați și 4 cuburi de gheață, 60ml lapte. Le adăugați pe toate într-un blender pe care îl țineți pornit aproximativ 20 de secunde, până se zdobesc cuburile de gheață și se omogenizează tot conținutului. Turnați într-un pahar înalt, pe pereții căruia „desenați” linii curbe cu sos de ciocolată (opțional). La final, adăugați frișcă din belșug și bucurați-vă de un produs absolut delicios.

Milkshake cu mango și fructul pasiunii

Monbana Mango si Fructul Pasiunii Frappe 1kg este un amestec cu o aromă de mango, creat pentru a pregăti o băutură răcoritoare catifelată, cu un gust unic de fructe.

Este o bază ideală pentru cocktailuri de vară. Doar adăugați lapte rece, câteva cuburi de gheață, se amestecă bine și vă puteți bucura de gust! ‎

Monbana este un expert francez în ciocolată care și-a construit o reputație de neegalat de când și-a început activitatea în 1934. Compania este specializată în ciocolată caldă și milkshake-uri, toate acestea fiind furnizate în ambalaje atractive care le fac ideale pentru uz comercial, de vânzare cu amănuntul sau acasă, fiind de asemenea cadouri excelente.

Monbana folosește doar cele mai bune ingrediente posibile, astfel încât puteți fi siguri că băuturile dvs. sunt cu adevărat speciale.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!