BAZAR,  NOUTATI

De ce să alegi Caffè Bonini – Scurt istoric

Brandul Caffè Bonini își are originile în Italia, în regiunea Toscanei, și a început ca o mică prăjitorie de cafea, o afacere de familie ce a ridicat cafeaua la rang de artă.

Produsele Bonini sunt alese de către consumatorii din întreaga lume pentru raportul excelent calitate-preț. Compania practică prețuri competitive, fără a fi compromisă calitatea.

De-a lungul timpului, brandul a dezvoltat cu clienții o relație bazată pe încredere. Fiabilitatea Bonini se bazează pe loialitatea clienților și pe prezența produselor în peste 400 de supermarketuri.

Noutatea anului sunt noile capsule Bonini compatibile Nespresso®, complet etanșate și biodegradabile. Foarte solicitate de clienți, acestea pot fi aruncate în deșeurile organice datorită polimerului special compostabil din care sunt fabricate și se descompun de obicei în 3 luni.

Dimensiunile ambalajului sunt aceleași cu celelalte capsule compatibile Nespresso și, datorită barierei etanșe, aroma cafelei rămâne neschimbată.

Sunt disponibile trei amestecuri: Espresso Bio este cafea Arabica 100% organică prăjită medie, Cremoso cu aroma sa puternică și Prezioso, boabe Arabica 100% selectate.

Cu peste 500.000 de clienți obișnuiți, compania Caffè Bonini livrează aproximativ 500 de comenzi în fiecare zi în Europa (peste 10 milioane de cești de cafea în fiecare lună).

Calitatea cafelei Bonini trebuie atribuită boabelor de cafea atent selecționate, atât Arabica, cât și Robusta. Primul este dulce și parfumat, al doilea este mai puternic și esențial pentru spuma tipică a adevăratului espresso italian.

După procesul de prăjire, experții Bonini efectuează cel mai important și artistic pas în producerea cafelei: amestecarea.

Pe lângă cafea clasică, Bonini oferă 10 amestecuri de cafea aromată, 10 băuturi solubile și 10 ceaiuri diferite.

De la ceai, la ciocolată sau cortado, oricare ar fi băutura pe care o căutați, o veți găsi în oferta Kfea.ro.

Ofertele Bonini pe Kfea.ro

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!