BAZAR

Donați și salvați vieți – suntem alături de victimele Colectiv

Vă rugăm să mergeţi să donaţi sânge şi plasmă pentru cei răniţi, mulţi dintre ei fiind în stare gravă. De asemenea, mai jos există un cont unde puteți ajuta financiar atât răniții, cât și familiile celor decedați.

Împreună suntem alături de victimele din Colectiv!
► UNDE PUTEȚI DONA:

• Centrul de Transfuzie al Municipiului Bucuresti:
Str. Constantin Caracas nr. 2, Bucuresti, Sector 1 – aici sunt cei mai mulţi donatori, vă rugăm să mergeţi şi către spitale:
• Spitalul Floreasca
• Spitalul Fundeni
• Spitalul Municipal (Universitar)
• Spitalul Militar
• În toate centrele de donare județene: http://doneazasange.ro/unde-pot-dona-sange/

În toate aceste centre, orarul va fi 7:30 – 13:30. Nu este exclus ca programul să fie prelungit, dar nici garantat.

► CONDIŢII DONARE SÂNGE
http://lege5.ro/Gratuit/geydomztgy/norma-privind-admisibilitatea-donatorilor-de-sange-si-de-componente-sanguine-umane-din-07072007?pid&d=2015-10-13

— Înainte de a face drumul până la punctul de colectare al sângelui, citiţi cu atenţie condiţiile de admisibilitate de pe linkul de mai sus. Se recomandă ca înainte de donare să mâncaţi bine, pentru a evita eventualele complicaţii. Nu consumaţi grăsimi — acestea pot afecta analizele de triaj, dar nici nu optaţi pentru o masă frugală. Este important să vă simţiţi bine şi în formă atunci când donaţi!
— Dacă nu puteţi dona astăzi, reţineţi faptul că oameni care au nevoie de sânge există în România în fiecare zi. Nu vă descurajaţi şi mergeţi să donaţi în altă zi, sângele vostru va salva oricum cel puţin o viaţă.

► DONAȚII

Pentru a ajuta financiar victimele şi familiile acestora, iată mesajul Fundaţiei Estuar, care coordonează eforturile în acest sens:

“Cei care doresc si pot sa ajute si financiar, pot acum sa faca acest lucru prin intermediul contului deschis de catre Fundatia Estuar – RO45RNCB0064004896460001 deschis la Banca Comerciala Romana Sector 5.
Persoanele care doneaza sunt rugate sa precizeze si catre ce familie/persoana (victime care mai sunt sau nu in viata) doresc sa mearga donatia lor. Astfel, vom putea redirectiona banii direct catre ei. Banii persoanelor care nu precizeaza familia pentru care fac donatia vor fi directionati catre restul familiilor indoliate care au nevoie urgenta de sprijin financiar.

 

Mulțumim!

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!