COFFEE THOUGHTS,  NOUTATI

Echipa Kfea.ro, prezentă la Host Milano și World Coffee Championship 2021

Între 22-26 octombrie 2021, a avut loc cea de-a 42-a ediție Host Milano, un eveniment bianual ce prezintă cele mai recente inovații globale în tehnologie și dezvoltare de produse pentru sectoarele HoReCa și cafea.

Începând cu anul 1920, Fiera Milano a organizat și găzduit atât evenimente dedicate italienilor, cât și evenimente internaționale. Anual, aceștia organizează 110 astfel de întâlniri – inclusiv târguri de ospitalitate și cafea de specialitate, care atrag un total de 4,5 milioane de vizitatori.

HostMilano 2019 a invitat peste 2.200 de expozanți din 55 de țări, iar cel din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei.

În 2021, s-au desfășurat Campionatele Mondiale de Cafea, inclusiv Campionatul Mondial de Barista, Cupa Mondială de Brewing și Campionatul Mondial al Degustătorilor de Cafea.

Echipa Kfea.ro, prezentă la HostMilano 2021

Ne dorim să rămânem la curent cu tendințele din lumea cafelei și, din acest motiv, participăm la astfel de târguri internaționale.

Evenimentul din acest an a însemnat o experiență „figitală”, adică un sistem hibrid, o combinație între prezența fizică a participanților și platforma online Fiera Milano.

Am observat absența de la târg a unor nume mari de pe piața mondială de cafea (de exemplu, brandul Lavazza). În rest, ca în fiecare an, au existat diferite conferințe și activități conexe degustării și preparării cafelei.

Brandurile s-au întrecut în decoruri inspirate de cafea, minimaliste sau dimpotrivă.

Așteptăm cu interes evenimentele anului 2022, atunci când, poate, lucrurile vor reintra în normal și ne vom putea bucura pe deplin de ceea ce reprezintă o experiență precum #HostMilano.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!