APARATE DE CAFEA,  BAZAR

“Italianita”, espresso si inovatie…toate de la DeLonghi

DeLonghi este un brand italian ce a inceput sa devina cunoscut in Italia anilor ’70 insusindu-si ideea de “italianita” si promovand un stil discret si o gama variata de aparate electrocasnice adaptate tuturor caselor italienesti. Astazi DeLonghi s-a specializat pe aproape tot ce inseamna electronice de uz casnic, dar aparatele de cafea raman in continuare domeniul de excelenta. DeLonghi produce sub sloganul global “better everyday” atat espressoarele clasice care au consacrat in secolul trecut compania, cat si modele de automate de cafea cu functii complexe ce permit prepararea unei diversitati de bauturi pe baza de cafea si lapte printr-o simpla apasare de buton.
La capitolul cafea si aparate de cafea, DeLonghi a adus in Romania o gama aproape la fel de diversificata ca cea din Italia. Pe langa espressoarele clasice cu pompa si aparatele superautomate din gamele Magnifica si Prima Donna, cei de la DeLonghi ofera cafea profesionala, Moka machines (aparate electrice pentru prepararea cafelei Moka) si rasnite de cafea performante.
Gama cea mai variata ramane cea a espressoarelor clasice in variantele cu pompa pentru presiune, fara pompa sau combi (espressor si filtru in acelasi aparat). Design-ul este de asemenea unul menit sa se adapteze cerintelor excentrice dar si celor conservatoare, iar functiile standard sunt duza pentru prepararea spumei, posibilitatea de utilizare a cafelei macinate sau a podurilor ESE, functie speciala pentru cremozitate intense si spuma a cafelei. Pe langa aceste functii, modelele combi va dau posibilitatea de a prepara atat espresso cat si cafea la filtru cu ajutorul aceluiasi aparat.

Automatele de cafea de la DeLonghi va ofera de asemenea functii standard dar si automatizari personalizate ce va ajuta sa preparati diferite tipuri de bauturi in functie de gustul personal. Gama Magnifica este cea mai vanduta pe piata din Romania datorita raportului echilibrat calitate-pret al aparatelor ce o constituie si robustetii acestora. Este bine de stiut faptul ca desi poarta denumirea de automate de cafea, nu toate aparatele prepara in mod automat, prin simpla apasarea a unui buton tipurile de bauturi pe baza de cafea si lapte, cum ar fi cappuccino sau latte macchiato. Unele automate detin doar Panarello care realizeaza in mod automat spumarea laptelui dar nu combina cafeaua si spuma in cantitatile si dupa retetele cerute in vederea prepararii bauturii. Cappuccino automat este de obicei preparat de varfurile de gama care contin pe langa rezervorul de lapte si un boiler special pentru incalzirea laptelui.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!