NOUTATI

Felicitari campionului Cezve/Ibrik 2018!

Castigatorul Campionatului de Cezve/Ibrik 2018 a fost desemnat! Felicitari Slava Babych, reprezentand Ucraina, care a fost unul dintre cei sapte participanti la concurs. Pe podium s-au mai aflat Marina Khuyppenen, reprezentand Rusia (locul al doilea), si Koray Erdoğdu, reprezentand Turcia (locul al treilea), informeaza SCAnews.

Dupa doua zile de prelimnarii, patru concurenti au ajuns in runda finala, care a inceput cu prestatia lui Koray. Slava Babych a urmat, oferind o prestatie impresionanta, pe care publicul a savurat-o din plin. Ulterior a mai prestat Sumit Shrestha, care a iesit pe locul al patrulea, iar campionatul a fost incheiat de Marina Khyuppenen, acompaniata de un saxofonist care a cantat live.

Dupa deliberari, juriul a oferit locul intai lui Slava, care a ales si o cafea de top, pe langa faptul ca a excelat in customer service, cu creativitate si talent.

In timpul Campionatului de Ibrik, cativa dintre cei mai buni participanti la World Coffee Roasting Championship si World Brewers Cup au facut spectacol demonstrandu-si talentul. Evenimentul continua pana pe 22 februarie, cu meet-and-greets, mystery drink challenges si demonstratii interactive.

Etapa nationala a avut loc cu o saptamana inainte, puteti vedea cum a fost in filmuletul de mai jos.

One Comment

  • Robert

    Felicitariiii, Slava! A fost o atmosfera super faina si ma bucur ca am putut participa si noi in calitate de spectatori. P.S. Trofeele acelea sunt de nota 10! 😀

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: