BAZAR

CASTIGATORII: In luna indragostitilor iti dublam comanda – jumatate tu, jumatate noi!

UPDATE: Au fost extrasi castigatorii conform regulamentului enuntat mai jos, iar cei doi norocosi carora le vom dubla cu dragoste comanda sunt:

K14994FEA   ceuta milu 02-14-2016
K15067FEA   tenea lucian 02-16-2016

Felicitari! Veti fi contactati pe adresele de email furnizate in fisa de comanda pentru a primi detalii despre intrarea in posesia premiilor! Va multumim pentru faptul ca ne sunteti alaturi de atat de multi ani!

——————————————————————————————–

Am auzit ca in doi este mai bine! De aceea, in luna Indragostitilor ne dorim sa iti oferim un alfel de februarie, fara inimioare si roz. Asa ca iti dublam comanda – jumatate tu, jumatate noi!

Asta inseamna ca, la finalul lunii, tragerea la sorti va desemna doi castigatori care isi vor gasi jumatatea… comenzii!

Vezi mai jos detalii!

FEBRUARIE, LUNA IN CARE TE AJUTAM SA-TI GASESTI JUMATATEA

Daca faci cumparaturi pe kfea.ro in perioada 14-24 februarie 2016, intri automat in tragerea la sorti pentru un premiu special. Daca te numeri printre cei doi castigatori extrasi prin tragere la sorti, atunci prima comanda pe care ai dat-o in perioada specificata mai sus ti se va mai trimite o data de catre noi, bonus!

VREI MAI MULTE DETALII?

– La tombola participa toti clientii care au plasat o comanda PE SITE in perioada 14 – 24 februarie 2016. Se ofera prin tragere la sorti cate un premiu pentru fiecare dintre cei doi castigatori, premiul constand in retrimiterea primei comenzi din perioada 14 – 24 februarie 2016, in mod gratuit si fara niciun cost suplimentar din partea clientului.

– La acest concurs nu pot participa membrii firmei sau rude ale acestora.

– Premiile se vor livra la o data stabilita de comun acord cu fiecare dintre cei doi castigatori in parte.

– Pentru produsele aflate pe pagina de Promotii nu se acorda reduceri suplimentare si nu se cumuleaza cu alte oferte!

– Extragerea se va face pe 29 februarie prin random.org, in prezenta avocatului firmei.

– Fiecare castigator va fi contactat pe adresa de email furnizata in fisa de comanda pentru a fi anuntat despre intrarea in posesia premiului.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!