APARATE DE CAFEA,  BAZAR

Jura Impressa F8, premiul de design Red Dot “Best of the Best”

IMPRESSA F8 obtine premiul cel mai important de design ‘In cautarea excelentei’: Red Dot. Acesta este unul dintre cele mai importante si mai prestigioasepremii de design din lume, evaluand anual aproximativ 5000 de produse in termeni de design de calitate.

*Produsele din imagine: Automat de cafea Jura Impressa F8 si Cool Control Wireless Jura. Optional, Incalzitor de cesti Jura .

In acest an nu a facut exceptie: 1800 de designeri si arhitecti din 53 de tari au prezentat produsele si proiectele lor cele mai recente. Un juriu format din 40 de experti a evaluat designul lor in materie de inovatie, functionalitate, ergonomie, respectarea mediului si durabilitate.

IMPRESSA F8 impresioneaza juriul prin design, materiale de calitate si precizia finisajelor, obtinand cel mai mare premiu: “Product Design Award: Best of the Best”.

Renumitul sigiliu de calitate Red Dot este recunoscut pe plan international si este un standard global pentru designul “premium”.

“Suntem incantati ca am castigat acest premiu ravnit si il vedem ca pe un stimulent pentru a continua munca noastra in crearea unui design fara compromisuri <Swiss made>”, declara reprezentatii Jura.

Design realizat de Martin Iseli si Norbert Meier, Iseli Design und Partner.

One Comment

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: