APARATE DE CAFEA

Jura, un brand pentru cei indragostiti…de cafea

Pe piata automatelor de cafea Jura este sinonimul calitatii elvetiene. Aparatele de la Jura sunt in continuare produse in totalitate in Elvetia, beneficiind de conditii excelente de fabricare si asamblare a componentelor.
Fiecare model de aparat de la Jura este complet automatizat, permitand prepararea unei game variate de bauturi pe baza de cafea printr-o simpla apasare de buton. Curatarea grupului de cafea si a rezervoarelor de apa si de lapte se face tot printr-o simpla apasare de buton, iar realizarea acestor operatiuni la intervalele recomandate va ajuta sa mentineti la nivel constant calitatea bauturilor preparate cu aparatele Jura.
Modelele din gama Ena sunt cele mai compacte si usor de incadrat in oricare spatiu. Pe langa aceasta calitate ce le permite adaptarea chiar si in spatiile mai putin confortabile, modelele Ena sunt dotate cu urmatoarele functii: functie de preinfuzare, posibilitatea de prepararea a doua cafele simultan, rasnita cu 5 nivele diferite de macinare, filtru CLARIS pentru purificarea apei si posibilitate utilizare cafea macinata.

Gama Impressa de la Jura este cea mai completa, propunand modele de automate de cafea atat pentru acasa cat si pentru la birou. Design-ul aparatelor din gama Impressa este foarte atragator si majoritatea modelelor sunt prevazute cu functia One Touch Cappuccino care permite prepararea unui cappuccino printr-o simpla apasare de buton. Varful de gama de la Impressa sunt modelele Z7 One Tounch Chrome si Z7 One Touch Aluminium. Aceste doua modele de la Jura Impressa dispun de inaltime reglabila a bratului de cappuccino pentru obtinerea unei spume de lapte perfecte fara stropire, de posibilitatea de preparare a 11 tipuri diferite de bauturi printr-o simpla apasare de buton si de functie Rotary Switch ce permite personalizarea fiecarei bauturi preparate.
Toate aparatele de la Jura indiferent de gama beneficiaza de functia Power Saving Energy care evita consumul inutil de energie atunci cand aparatul nu este utilizat. De asemenea filtrele CLARIS pentru purificarea apei si ciclurile automate de curatare si decalcifiere sunt functii comune tuturor aparatelor Jura. In materie de service, Jura si-a pus la punct o retea informatica de monitorizare a aparatelor care permite vizionarea datelor tehnice si a reviziilor fiecarui aparat din oricare service Jura din lume.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!