NOUTATI

Kfea continuă vacanța! Câștigă o excursie la Roma

Vacanța continuă când comanzi de pe Kfea.ro, căci poți câștiga o excursie la Roma pentru două persoane! Ce zici, te tentează?

Când comanzi online pe www.kfea.ro astrele îți zâmbesc! Suntem sociabili împreună, ne plac postările prietenilor noștri, iar cu o simplă inimioară poți ajunge departe! Cam pe la Roma…

Cui nu îi prinde bine o vacanță? Dacă simți că și tu vrei una, atunci e cum nu se putea mai bine.

Așa că după ce plasezi comanda, dă like postării care anunță concursul pe pagina de Instagram și follow paginii noastre de Instgram (http://www.instagram.com/kfea.ro) pentru a intra în cursa pentru o escapadă în Italia!

#KfeaContinuaVacanta

 

CONSULTĂ MAI JOS REGULAMENTUL CAMPANIEI

Premiul constă într-o excursie la Roma pentru două persoane, ce inlcude:

– două bilete de avion dus-întors (București – Roma și retur),

– și cazare la hotel de trei stele, în cameră dublă, pentru trei nopți.

Tragere la sorți prin Random.org pe 1 octombrie 2019. Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina de Facebook a magazinului, www.fb.com/kfea.ro, pe 2 octombrie.

Perioada campaniei: 10 – 25 septembrie 2019.

Condiția: să ai o comandă în valoare unică de cel puțin 150 lei cu livrare, plasată pe site-ul kfea.ro în perioada campaniei menționate mai sus și să dai like postării care anunță concursul pe pagina de Instagram și follow paginii noastre de Instgram (http://www.instagram.com/kfea.ro).

 

 

REGULAMENT OFICIAL “#KfeaContinuaVacanta”

Campania “#KfeaContinuaVacanta” este un program de fidelitate creat și operat de catre SC Zaniat Com SRL, cu sediul social în Bucuresti, Calea Plevnei, nr 232, Sect.6, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr inregistrare J40/20868/2017, RO 18646234.

1. PREMII

In cadrul campaniei #KfeaContinuaVacanta, clienții care îndeplinesc condițiile de participare sunt înscriși în tragerea la sorți pentru un City Break la Roma. Perioada acestuia va fi transmisă prin email câștigătorului, după ce acesta este extras.

1.1 Anunțarea câștigătorilor:

Tragere la sorți prin Random.org pe 1 octombrie 2019. Câștigătorul va fi publicat pe pagina de Facebook a magazinului, www.fb.com/kfea.ro pe 2 octombrie. Câștigătorul va fi înștiințat pe adresa de email introdusă în comandă despre sunt detaliile pentru intrarea în posesia premiului în decurs de 3-10 zile de la anunțarea câștigătorului.

1.2 Intrarea în posesia premiilor:

După primirea emailului, câștigătorul trebuie să răspunda la email-ul trimis de Kfea în termen de 3 zile calendaristice pentru a confirma primirea lui.

  • Câștigătorul va primi toate detaliile, biletele de avion și rezervarea de la hotel după confirmarea prin reply la email.
  • Câștigătorul va trimite actele de identitate ale celor ce vor beneficia de City Break-ul la Roma.
  • Transportul pana la aeroport va fi suportat de catre castigator.
  • Kfea oferă doar bilete de transport pentru avion, și nu achită alte costuri de transport în afara celui asigurat prin avion, costuri care cad în responsabilitatea căștigătorului.

1.3 Nu se oferă contravaloarea în bani a premiilor.

1.4 Se extrage un câștigător și o rezervă. Dacă câștigătorul nu confirmă, rezerva devine câștigător. Dacă nici unul dintre aceștia nu confirmă, premiul nu se acordă.

2. PARTICIPARE

2.1 La campania “#KfeaContinuaVacanta” nu pot participa persoane juridice si nici angajati ai firmei organizatoare.

2.2 La campania “#KfeaContinuaVacanta” poate participa orice client Persoana Fizica, care plaseaza pe kfea.ro o comanda online valida, in valoare de minim 150 lei, cu livrare la adresa clientului sau cu ridicare din showroom-urile Kfea, în perioada campaniei, și să dea like postării care anunță concursul pe pagina de Instagram Kfea și follow paginii de Instgram Kfea (http://www.instagram.com/kfea.ro)

2.3 Comenzile anulate nu fac obiectul campaniei.

3. PREVEDERI GENERALE

3.1 Solicitantul este de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de SC ZANIAT COM SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Solicitantul este, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC ZANIAT COM SRL. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.

3.2 Regulamentul “#KfeaContinuaVacanta” poate fi citit pe site-ul www.kfea.ro, incepand cu data 10.09.2019.

error: Content is protected !!