NOUTATI

Kfea.ro sponsorizeaza realizarea scurtmetrajului ”Marea”

Kfea.ro sponsorizeaza realizarea scurtmetrajului ”marea”

Kfea.ro este mereu alături de artiști și va fi în continuare acolo cu paharul de cafea aromată care să susțină buna dispoziție.

Ne bucuram că am putut contribui la realizarea scurtmetrajului ”marea” și suntem nerăbdători să îl vedem!

 

”marea”

Petronela (40) caută să-i ofere Verei (9) protecția și stabilitatea unei familii. Doar că Petronela nu e mama Verei iar limitele sociale, umane și legislative o țin prinsă în același tip de opțiuni și decizii pe termen scurt.

De ce facem acest film?

Vrem să punem bazele unei comunități de artiști, antreprenori și companii interesați/te de accesul la educație și servicii sociale.

Vrem să creăm un produs artistic de calitate într-un cadru etic, alături de profesioniști și parteneri cu care împărtășim valori comune.

Echipa noastră este formată din profesioniști și artiști emergenți din cinematografie și actori cu experiență care au participat și/sau au desfășurat, de-a lungul timpului, acțiuni educaționale și de incluziune.

După finalizarea filmului vom organiza o proiecție specială cu echipa și susținătorii proiectului, în care ne vom cunoaște și vom aduce în dezbatere temele propuse și vom imagina mijloace de implicare.

 

 

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!