APARATE DE CAFEA,  NOUTATI

Lavazza BLUE prezinta LB 2600: o bijuterie pe capsule

Lavazza BLUE prezinta LB 2600, un aparat italian ce ofera specialitati pe baza de cafea, la o apasare de buton distanta.

Aparatul de cafea Lavazza BLUE LB 2600 are un design stilat si este ideal pentru birouri mici si medii si pentru zona de business unde se doreste un espressor profesional si de incredere.

Pe langa faptul ca prepara un espresso excelent, acest aparat ofera o gama variata de specialitati delicioase de cafea si ciocolata fierbinte. Ecranul mare, cu butoane touch, il face usor de folosit si permite folosirea intuitiva a selectiilor de cafea, gratie pictogramelor realiste.

Varietate

Capsulele pentru sistemul BLUE sunt introduse manual si tipul de bautura este selectat in functie de gusturile fiecaruia.

Panou touch

Aparatul LB2600 este dotat cu un panou de selectie de dimensiuni mari, cu iluminare, care permite selectarea bauturii si a volumului acesteia, gratie butoanelor cu pictograme usor de inteles.

Confort

LB 2600 permite incarcarea si mentenanta aparatului cu doar cateva apasari de buton. In plus, curatarea se face printr-un program automat de curatare si clatire in fiecare zi.

Flexibilitate

Aparatul poate fi dotat optional cu un modul de lapte proaspat (cana de lapte), un sistem de plata si conexiune prin echipament de telemetrie. Acest tip de aparat poate fi folosit in spatii diverse, gratie conexiunii sale standard la sursa de electricitate si a rezervorului de apa din dotare.

Varietate mare, ce nu dezamageste

Aparatul LB 2600 este ca o cafenea mica, aflata chiar la tine la birou, un mod prin care sa ai la distanta de o atingere de buton toate specialitatile italiene originale pe baza de cafea: espresso, espresso macchiato, macchiato, Moccacino and also prepare Choco Cappuccino, Latte.

Detalii tehnice:

Rezervor apa: detasabil 4L
Rezervor reziduuri: 25 capsule
Insertie manuala capsule, ejectie automata dupa folosire, in tava de reziduuri
Capacitate tavita: aproximativ 0.5l
Solubile: 2 containere pentru solubile, fiecare de 1.5L sau 1 container de 3,2L si 1 container mixer
Grilaj asezare cesti ajustabil: 80 mm / 140 mm
Selectii: 8 bauturi + volum bautura (espresso, espresso macchiato, cafea neagra, cafea cu lapte, cappuccino,latte macchiato, moccacino, ciocolata)
Ecran selectie iluminat
Optional: filtru apa Brita
Energie: A ++
Tehnologie Speedmix
Interfata USB Flash Port
Capacitate pahare: pana la 50pahare pe zi

3 Comments

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: