NOUTATI

Lumea Gaggia

Gaggia este cel mai renumit producator de espressoare de cafea profesionale cat si espressoare pentru acasa. Fondat in anul 1948 de catre Achille Gaggia, brandul Gaggia a devenit treptat un nume de referinta in industria aparatelor de cafea.

In anul 1977, Gaggia lanseaza aparatul de cafea pentru acasa Gaggia Baby, considerat si in zilele noastre unul dintre cele mai bune espressoare pentru acasa existente pe piata din intreaga lume. In timp, aparatele de cafea Gaggia au evoluat de la modul de preparare traditional al cafelei pana la “sofisticatul” espresso Italian preparat complet automat la standarde calitativ excelente. Ideea de a prepara cafeaua intr-un timp atat de scurt, precum si utilizarea jeturilor de abur pentru a obtine spuma de lapte a fost primita cu scepticism de oameni. Unii dintre ei au refuzat categoric la vremea respectiva chiar  sa si  guste  din noul tip de cafea, considerand totul o frauda, dar au fost si oameni care incercand si-au dat seama ca ceea ce a reusit Gaggia a fost de fapt o adevarata revelatie.

Linia Syncrony de la Gaggia reprezinta generarea de masini complet automate care prin simpla apasare a unui buton indeplinesc mai multe functii cum ar fi macinarea cafelei sau  masurarea cafelei. Titanul este un material din componenta aparatelor de cafea proiectate de Gaggia cu atat de mult succes, aparate ce imbina perfect  traditia cu tehnologia moderna. Unul dintre aceste aparate este espressorul de cafea Gaggia Brera. Cu un design modern si functii complete Brera asigura cafeaua perfecta in fiecare zi. Rasnita de ceramica este un plus al aparatului, pe cand ecranul LED cu patru butoane asigura comunicarea perfecta intre aparat si utilizator.

Anul 2000 a  asistat la introducerea unei noi linii de aparate mici caracterizate prin  avant-garde de design şi performanţă.  Gaggia inseamna vocatie pentru proiectarea atenta a nevoilor consumatorilor sai ceea ce a facut ca acest brand sa fie lider in Europa pe linia sa de productie.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!