In 1985 se naste mica fabrica de cafea fondata de Giuseppe Drago , care animat de propria pasiune pentru cafea si ajutat de familie incepe sa faca selectia de baobe sa le combine si sa prajeasca boabele pentru a obtine un amestec special care sa garanteze prepararea unui adevarat espresso italienesc. Desi afacerea Mocambo a fost initiata de o familie de italieni, in scurt tipm cafeaua a cunoscut o larga raspandire in Germania. Asatazi 250.000 de cafea Mocambo sunt baute zilnic in toata Germania, iar sosrtimentele de cafea Mocambo au inceput sa se faca cunoscute in toata Europa.
Brasilia, Suprema si Gran Bar sunt cele trei tipuri de cafea Mocambo pe care le puteti gasi si in Romania, in magazinul kfea.ro. Sunt miscele diferite menite sa dea aroma, savoare si cremozitate espresso-ului preparat la espressoarele clasice, manuale sau la cele automate. Brasilia este o cafea grea, densa, cu gust intens, recoltata asa cum si numele sugereaza din tara cafelei prin excelenta. Suprema este un amestec echilibrat de soiuri din America Latina ideal pentru prepararea atat la filtru cat si la espressor, in functie de gradul de macinare. Gran Bar este varful de gama al celor de la Mocambo. O miscela 80% Arabica si 20% Robusta, ce garanteaza o crema aurie, o aroma speciala si un gust picant.
One Comment
Adela Badescu
O CADEA “DE MILIOANE”;DIN PACATE NU STIU UNDE O POT COMANDA !