BAZAR

Paduri Senseo | Cele mai căutate sortimente paduri Senseo pe Kfea.ro

Despre Senseo

Senseo reprezintă un sistem de preparare a cafelei al companiilor olandeze Philips și Douwe Egberts, sistem dezvoltat de WeLL Design, și cunoscut pentru capsulele de cafea denumite paduri sau poduri.

Sistemul a fost introdus pentru prima dată în Țările de Jos, în februarie 2001, apoi s-a extins în mai multe țări din Europa (Belgia, Franța, Germania, Austria, Danemarca, Regatul Unit) și în Statele Unite și Australia. Potrivit Philips, până în 2005, 10 milioane de aparate și patru miliarde de paduri au fost vândute în întreaga lume, iar trei ani mai târziu, cifrele s-au dublat.

Un nou model de espressor Senseo a fost lansat pe piețe selectate în 2007. Senseo New Generation este o versiune actualizată și permite utilizatorului să ajusteze înălțimea mecanismului pentru a permite utilizarea unor căni sau pahare mai mari, are o funcție de indicator luminos care arată când apa este insuficientă pentru două cești (spre deosebire de modelul anterior, care arăta doar dacă a rămas suficientă apă pentru o ceașcă), are un rezervor de apă mai mare și are o opțiune care permite utilizatorului să ajusteze cantitatea de apă caldă folosită per ceașcă.

Aparatul Senseo Latte Select a fost introdus în 2008 și are un rezervor separat de lapte. Aparatul folosește aceleași capsule de cafea și poate produce trei variante diferite de cafea cu spumă de lapte: Cappuccino, Café Latte și Latte macchiato.

Favor Cappuccino paduri Senseo 30 bucati + 30 plicuri lapte reprezintă capsule cu care puteți face un capuccino delicios, în cel mai scurt timp!

Acest pod de cafea, ce include și plic de lapte, face o ceașcă de cafea delicioasă preparată foarte ușor.

Favor Cappuccino Senseo are un caracter excelent, și o spumă densă. Acest lucru vă permite să vă bucurați cu ușurință de un cappuccino delicios acasă.

Țară de origine: Germania

Modalitate de servire: Cappuccino și Latte Macchiato

În 2009, a fost lansat Senseo Quadrante. Capsulele de cafea sunt în continuare aceleași, totuși sistemul de susținere al padurilor este proiectat diferit. Seria Quadrante are, de asemenea, un rezervor de apă mai mare și permite utilizarea cănilor mai înalte prin cele trei poziții diferite de montare a suportului pentru cești.

În noiembrie 2011, Sara Lee a anunțat că va întrerupe vânzarea liniei de produse Senseo în America de Nord. Padurile Senseo pot fi folosite în continuare cu aparatele de cafea compatibile, produse de Hamilton Beach.

În ianuarie 2018, aparatele dotate cu sistem Senseo au devenit din nou disponibile publicului american. Noul Senseo Original XL HD7810/65 II Black USA Machine este o actualizare față de modelele anterioare:

  • Un rezervor de apă XL de 40 US fl oz (1 200 ml);
  • Butoane Intensity Select care permit o ceașcă de cafea cu gust mai mult sau mai puțin intens;
  • Tehnologia „Coffee Boost” de la Senseo, care a crescut numărul de găuri de distribuire a apei la 45, despre care compania susține că va oferi o extracție mai amplă a cafelei;
  • Tavă metalică pentru picurare.

Produse aftermarket

Unele produse aftermarket permit consumatorilor să utilizeze cafea măcinată într-un aparat de cafea Senseo. Spre deosebire de padurile de unică folosință, „Coffeeduck” este un filtru durabil, care este umplut cu cafea și plasat în aparatul Senseo pentru a prepara o ceașcă de cafea și care poate fi reutilizat de mii de ori. Există, de asemenea, un dispozitiv care permite să se facă poduri de cafea din hârtie cu orice cafea măcinată aleasă.

Amestecuri 

Principalele amestecuri sunt blânde (mild), obișnuite (regular), mocca, prăjire intensă (dark roast) și există și o varietate de capsule Senseo cu cafea decofeinizată.

Senseo Mocca Gourmet JDE 48 paduri este un amestec de boabe aromate de Arabica ușor prăjite pentru o cafea delicată și ușoară.

Țară de origine: Olanda

Modalitate de servire: Espresso Lungo

Mod de comercializare: punga cu 48 paduri de cafea SENSEO. Capsulele nu se comercializeaza individual.

Prăjire: ușoară

Intensitate: 7/12

Amestecurile diferă de la țară la țară. Amestecurile speciale, Columbia, Kenya și Brazilia sunt amestecuri din cafele Arabica din plantații selectate și sunt puțin mai scumpe decât amestecurile normale.

Există și paduri de cafea cu arome adăugate, numite Viena, Rio de Janeiro, Sevilla și Marrakech. Soiurile recent lansate pe piețele europene selectate includ cappuccino, café choco și espresso. Douwe Egberts Senseo a lansat o varietate Hot Choco în Belgia și Țările de Jos. Cele mai recente lansări în Germania sunt amestecul de mic dejun Guten Morgen și Caffé Crema, un amestec italian. În Franța, Maison du café Senseo a lansat Noir Subtil.

Padurile Senseo fac parte din oferta Kfea.ro și le puteți achiziționa de aici, într-o multitudine de sortimente, care mai de care mai tentante, aromate și delicioase.

Experții Tchibo știu că mai multă cafea într-un pad înseamnă mai multă bucurie. Din acest motiv, ei garantează că fiecare dintre ele conține 55 de boabe de cafea, pentru o experiență unică – pentru fiecare pad de Caffe Crema se folosește 100% cafea selectă Tchibo Arabica, cultivată în Brazilia și la cele mai bune altitudini din America Latină.
Prin atenta prăjire a boabelor se dezvoltă caracterul complet al cafelei și aroma inimitabilă.

Aceste monodoze sunt corespunzătoare si pentru aparatele Philips Senseo si Miko Padissimo.

Lavazza Classico paduri Senseo 36 bucati este un amestec rafinat care conține cafea Arabica din Brazilia și cafea Robusta din Asia de Sud-Est. 

Este perfectă pentru iubitorii de cafea ce vor un gust persistent, savoare intensă și o aromă unică, moale și echilibrată, combinată cu un corp bogată și o cremă catifelată, ce va trezi fiecare simț.

Țară de origine: Franța (Laverune).

Modalitate de servire: Espresso, Espresso Lungo

Tchibo For Black N’White paduri Senseo 100 bucati este o cafea cu aciditate scăzută, prăjite atent și gentil, minunată atât ca și cafea neagră intensă, cât și ca o cafea delicată cu lapte, ce conține doar boabe de Arabica atent selecționate din cele mai căutate regiuni. Procesul lent de prăjire scoate în evidență aroma echilibrată și gustul plăcut al corpului plin, făcând această cafea ideală atât pentru iubitorii de cafea neagră, cât și pentru a fi consumată cu adaos de lapte.

Țară de origine: Germania

Modalitate de servire: Espresso

Dallmayr Crema D`Oro paduri Senseo 28 bucati este o cafea 100% Arabica ce redă în ceașcă o cafea cu tărie medie și o cremă aurie, mătăsoasă, de culoare deschisă.

Se remarcă printr-un gust persistent, o cremă catifelată și fină, cu o aromă ușor picantă.

Țară de origine: Germania

Modalitate de servire: Cappuccino și Latte Macchiato

Pentru Melitta Bistro Mild paduri Senseo 100 bucati se folosește doar cafea din regiuni selectate, iar boabele sunt alese cu grijă. Folosind experiența unei lungi tradiții în domeniul cafelei, padurile Melitta sunt compuse dintr-un amestec de cafea fin, cu o aromă subtilă, blândă.

Melitta Bistro Mild reprezintă dezvoltarea optimă a plăcerii datorită hârtiei AromaPor, special dezvoltată pentru aparatele SENSEO: preparare uniformă, prevenirea gustului amar, aromă perfectă.

Țară de origine: Germania

Modalitate de servire: Espresso, Espresso Lungo

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!