APARATE DE CAFEA,  NOUTATI

Plus X Award: Jura, cel mai bun automat de cafea al anului

Plus X award 2013: JURA IMPRESSA Z9 One Touch TFT castiga la patru categorii si, prin urmare, este “cel mai bun automat de cafea al anului”.  Inca o data, JURA poate decora un automat de specialitati din cafea cu unul din cele mai prestigioase premii.

IMPRESSA Z9 One Touch TFT a castigat Plus X Award la nu mai putin de patru categorii. Dintre numeroasele produse prezentate, juriul a ales acest elegant automat de cafea de la JURA la categoriile High Quality, Design, Ease of use si Functionality. Si cum acesta a castigat cele mai multe premii fata de altele din grupul sau, JURA se poate bucura, in plus, cu o distinctie speciala: IMPRESSA Z9 One Touch TFT dobandeste sigiliul calitatii prin “Cel mai bun produs al anului 2013”, pentru ca este cel mai bun automat de cafea al anului.

Produs cu factor “Plus X” : JURA a convins juriul profesionist international si independent In patru din cele sapte categorii, IMPRESSA Z9 One Touch TFT obtine nota „excelent” in atribuirea Plus X Award: Acest automat premium de specialitati din cafea ofera suveranitate si extravaganta la toate nivelurile: calitatea excelenta a cafelei, design-ul fascinant, utilizarea inteligenta si nivelul foarte ridicat de functionalitate l-au facut favoritul juriului.

Pentru a zecea oara consecutiv, acest premiu a fost decernat de un juriu profesionist international si independent compus din reprezentanti din 25 de sectoare diferite. In domenii precum tehnologie, sport si stil de viata, Plus X Award este acum unul din cele mai importante premii pentru inovatie, ca niciun altul, un indicator al celor mai inovatoare produse. Produsele care au cel putin un factor „Plus X” primesc sigiliul de calitate de <<Plus X Award>>. Factori ca noi tehnologii inovatoare, un design exceptional sau concepte de utilizare inteligente si simple joaca un rol decisiv.

Eleganta la cel mai inalt nivel: IMPRESSA Z9 One Touch TFT

Compania internationala cu traditie stabileste noi stadarde cu acest automat de cafea nobil si prezinta un model la superlativ de la lansarea sa in 2012. Gratie tehnologiei celei mai moderne, gestionarii excelente a energiei si design-ului remarcabil si exceptional, IMPRESSA Z9 One Touch TFT este o incantare pentru gurmanzi, ecologisti si esteticieni, in acelasi timp.

Linia curbata frontala a lui IMPRESSA Z9 One Touch TFT reflecta forma bobului de cafea Arabica. Afisajul color TFT de inalta rezolutie adauga o nota speciala acestei forme si completeaza pe deplin silueta perfecta. Afisajul color TFT de 3.5 inci si Butonul de Control Rotativ garanteaza o utilizare intuitiva. Mai mult, este posibila alocarea pe ecran a sase specialitati din cafea diferite si personalizarea denumirii lor. Prin functia “Café à la Carte”, iubitorii de cafea pot ajusta setarile dupa preferintele lor si numai de o singura apasare de buton este nevoie pentru a prepara bautura preferata.

Rasnita Aroma+ macina boabele proaspete de cafea de doua ori mai rapid decat rasnitele traditionale, pastrand, in acelasi timp, aroma lor si este deosebit de silentioasa. Doua thermoblock-uri, unul pentru cafea si apa fierbinte si celalalt pentru abur, asigura conditiile optime de preparare si laptele este la dispozitie, in fiecare zi. Preincalzirea inteligenta compenseaza automat variatiile de temperatura care pot surveni in cazul pauzelor prelungite.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!