Ultimele adăugări pe lista sponsorizărilor oferite prin intermediul Fundației Kfea sunt îndreptate către domeniul Cultură și către domeniul medical. Avem planuri mari pentru anul ce urmează, urmând să ne implicăm în proiecte de amploare.
Am sponsorizat creativitatea celor de la Improfest, cu ocazia editiei din acest an a Festivalului de Improvizatie, încurajând domeniul cultural, tinerii actori și o inițiativa unică în România.
“Familia 2.018 este o actualizare a realității familiale din România: structuri, conflicte, valori împărtăşite sau dimpotrivă. În ultimul deceniu, familiile românești au trecut prin situații noi, cum ar fi migrația economică sau culturală, dezindustrializarea, evoluția accelerată a tehnologiei. Toate acestea şi multe altele duc la o accentuare a distanței între generații, la modificarea canalelor tradiționale de comunicare în familie, şi astfel la schimbări în felul în care familiile se formează şi interacţionează. La cea de-a şasea ediţie, !MPRO aduce spectacole de tot felul, în care şi spectatorii au un cuvânt de spus. Programul include douăzeci de spectacole, doisprezece ateliere, o discuţie despre improvizaţia în 2.018 şi petreceri în fiecare seară.”
Sponsorizarea pentru organizarea evenimentului stiintific “Neuropsihologia si Tulburarile de Limbaj” ne-a făcut la fel de multă plăcere, întrucât ne dorim să fim alături de psihologi cu drept de liberă practică, consilieri şcolari, logopezi, cadre didactice, doctoranzi, studenţi, masteranzi, părinţi și reprezentanţi ai asociaţiilor care vin în ajutorul copiilor cu probleme de tulburări de limbaj.
“Departamentul de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie şi Ştiinţele Educatiei, Universitatea din Bucureşti, continuă seria conferinţelor de tip training dedicate tulburarilor de neurodezvoltare. Încercam, astfel, să răspundem nevoilor de formare în practica clinică, abordând o tematică nouă şi mai puţin exemplificată prin metode aplicative – TULBURARILE DE LIMBAJ.
Ne continuăm misiunea de a forma cei mai buni psihologi practicieni, dar şi cercetători, lansând invitaţia de participare la prima conferinţă internaţională dedicată unei teme de actualitate cu care se confruntă un număr însemnat de logopezi, psihologi practicieni în domeniul educaţiei, sănătăţii, psihoterapiei, psihopedagogiei speciale, alături de echipa Universităţii din Bucureşti şi experţi internaţionali renumiţi – NEUROPSIHOLOGIA ŞI TULBURĂRILE DE LIMBAJ“.