APARATE DE CAFEA,  BAZAR,  NOUTATI

Starurile verii la kfea.ro

E vara, e cald, multi dintre noi abia asteapta binemeritata vacanta, altii s-au intors din ea mai plini de energie si dornici de munca. In vara asta pe noi ne-a energizat dupa caldura molesitoare de afara aparatul de cafea Lelit PL042 cu rasnita incorporata. El este protagonistul  articolului nostru de astazi. Fiind un aparat cu rasnita incorporata am utilizat mai intai pentru a prepara un espresso o cafea boabe organica ale carei particularitati la preparare am observat ca sunt intensitatea aromei, cremozitatea redusa si aciditatea un pic peste medie. Ne-a luat putin timp sa reglam treptele de macinare astfel incat sa obtinem cea mai buna varianta pentru a eroga o bautura la parametri optimi, dar in cele din urma am reusit.

Cum aparatul vine si cu o sita speciala pentru podurile de cafea am preparat si un espresso cu un pod Corsini Purissimi Arabica. Si a iesit surprinzator de bine chiar daca stim cu totii ca specialistii recomanda cafeaua proaspat macinata pentru a prepara un espresso cu adevarat perfect.

Ne mentinem in  continuare parerea ca voia-buna este obligatorie atunci cand incercati sa preparati un espresso. Fara ea nici aparatul, nici cafeaua, nici rasnita nici bautura finala nu ar avea acelasi farmec.  La final va dorim o vara ca in filmele lui Fellini, plina de stralucire, eleganta si un pic de melancolie.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!