BAZAR

Teatru de strada: B-FIT in the Street se deschide pe 9 iunie

ARCUB da startul Festivalului international de teatru de strada “B-FIT in the Street!”. Evenimentul incepe joi, 9 iunie, de la ora 19, in Piata Universitatii. Detalii mai jos.

ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! Intre 9 si 12 iunie, orasul devine decor fantastic, populat de personaje neasteptate care se amesteca in multime si interactioneaza cu trecatorii. Evenimentul este parte din candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii – Bucuresti 2021.

B-FIT in the Street! aduce la Bucuresti 21 de spectacole de teatru, noua tari participante si sute de artisti, cu un program divers de pantomima, circ, comedie, dans, acrobatie, muzica de strada si parada, din care nu lipsesc nici reprezentatiile romanesti semnate de Teatrul Masca, numerele cu caracter educativ din Slovacia si productiile de anvergura din Franta si Olanda. in fiecare seara, in Centrul istoric, Piata Universitatii sau Piata George Enescu, spectacolele nocturne vor lumina panorama orasului cu jocuri de foc si acrobatii aeriene sau cai uriasi, iar pe timp de zi, numerele interactive de teatru de strada vor transforma orasul intr-o adevarata galerie de tablouri umblatoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice.

O premiera a festivalului este reprezentata de spectacolele din cartierele bucurestene, in Parcul Moghioros din Drumul Taberei si Parcul Humulesti din Ferentari, in spiritul candidaturii orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.

B-FIT in the Street! 2016 incepe joi, 9 iunie, la ora 19, in Piata Universitatii, cand va avea loc spectacolul de deschidere si prezentarea trupelor invitate in acest an. Dupa evenimentul de deschidere, spectacolele itinerante vor putea fi vazute in zona Centrului Istoric..

Programul complet al festivalului si detalii despre trupele participante si spectacole sunt disponibile pe bfitfestival.arcub.ro si pe B-FIT in the street, sau poate fi descarcat aici.

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

B-Fit in the street! 2015
Foto: ARCUB

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!