NOUTATI

Tu iei espressorul, noi iti dam cafeaua gratis!

Incepand cu 1 Mai, ai oferte de vacanta! Ia-ti linistit vacanta – iti oferim noi gratuit cafeaua premium, tu trebuie doar sa iti alegi espressorul!

Incepand cu 1 mai 2015 pana la finalul lunii iulie, la achizitia oricarui aparat de cafea clasic sau automat (mai putin cele care folosesc capsule) primesti gratuit din partea noastra o cafea boabe premium proaspat prajita Etolia de origine, ambalata la punga de 1kg.

Oferta in limita stocului disponibil!

Descopera cafeaua Etolia!

O cafea savuroasa si rafinata este greu de gasit. Noi aducem boabele verzi din Costa Rica, Honduras si Columbia si avem grija sa le prajim folosind cele mai bune tehnici, astfel incat sa obtinem un gust cat mai bun in ceasca.

Incearca o cafea proaspat prajita de origine!

Etolia Columbia Supremo, cel mai apreciat sortiment de cafea columbiana are un gust distinct, dulce, cu o aroma intensa si note de vanilie, ciocolata, miere si flori. Cafeaua se culege manual, de pe solurile fertile ale muntilor, si reprezinta cel mai inalt grad in cafeaua columbiana, caracterizandu-se prin dimnesiunea mare a bobului de cafea.

Etolia Costa Rica este parfumata, cu un corp rotund, aroma rafinata si o aciditate crescuta, placut perceputa. Gustul de citrice (lamaie si portocala) este indulcit de note de cioclata cu lapte si alune si ofera un espresso clasic, consitent, bine echilibrat.

Etolia Honduras are note de cacao si zahar ars, cu aroma dulce si clara, aciditate slaba, dar corp plin. Ideala pentru espresso, dar si pentru specialitatile pe baza de lapte. Cafeaua crescuta in Honduras este una dintre cele mai cautate din America Centrala, adesea plasata in aceeasi prestigioasa categorie cu Guatemala sau Costa Rica.

error: Content is protected !!