APARATE DE CAFEA

#Unboxing Espressor automat Jura Z10

În zilele noastre, atunci când ne dorim să aflăm mai multe despre un produs pe care intenționăm să-l achiziționăm, obișnuim să căutăm informații pe motoarele de căutare sau YouTube. Din acest motiv, clipurile de genul #unboxing sunt foarte căutate datorită utilității lor.

VIDEO: #Unboxing Espressor automat Jura Z10

This image has an empty alt attribute; its file name is Jura_Z10_Banner-960x443.jpg

Astăzi vă prezentăm Jura Z10, un espressor automat de ultimă generație, cu ecran tactil, râșniță ce recunoaște produsul (P.R.G. – Product Recognising Grinder). Calitatea fără compromisuri, materialele durabile și precizia tehnică garantează atât excelentul gust al băuturilor preparate cu Jura Z10, cât și confortul și rapiditatea obținerii excelenței pe întreaga durată de viață a automatului.

După ce am instalat accesoriile, am trecut la partea de testare a aparatului cu Etolia espresso 1kg, proaspăt prăjită. O puteți încerca și voi cumpărând-o la un preț special de aici: https://bit.ly/3mhOrGh

Am pregătit atât espresso, cât și băuturi cu lapte cald sau rece – cold brew, cappuccino, latte macchiato, folosindu-ne de un accesoriu espressor Jura Cool Control pentru răcire până la 4°C pentru băuturi cu lapte. În plus, poți descărca aplicația Jura J.O.E., iar prepararea cafelei preferate se află la o atingere distanță.

Nu uita să ne dai un follow pe social media și subscribe pe YouTube, ca să rămâi la curent cu toate ofertele Kfea.ro!

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!