APARATE DE CAFEA,  NOUTATI

WEGA espressoare de bar: tehnologie performanta, inovare, eco-sustenabilitate

Brandul de espressoare profesionale WEGA a intrat acum si pe piata de aparate de cafea din Romania! Incepand cu luna septembrie 2014, aparatele profesionale de bar WEGA se pot achizitiona de pe Kfea.ro si de pe WEGA.ro.

Acest brand iese in evidenta prin grija manifestata fata de mediul inconjurator in procesul de producere a aparatelor si pe orientarea catre inalta calitate. In plus, WEGA este un brand dinamic, care intuieste trenduri si care tinteste o piata noua, cosmopolita, unde stilul de viata si tehnologia digitala se schimba constant.

Aparatele de cafea WEGA sunt destinate in general profesionistilor incepatori, usurandu-le munca prin design-ul si functionalitatea espressoarelor si, in acelasi timp, oferind oricarui barista unealta pentru a obtine espresso-ul traditional italian perfect.

 

ATUURI WEGA

1. Proiect bazat pe eco-sustenabilitate

Brandul se identifica atat cu o cafea perfecta in ceasca, cat si cu o tehnologie perfectionata la cel mai inalt nivel. Punctele forte WEGA sunt: cunostinte tehnologice avansate, motivare inovativa si design perfectionat, iar toate acestea sunt incorporate in viziunea revolutionara a unui concept de eco-sustenabilitate.

Conferinta mondiala asupra mediului de la Rio de Janeiro din 1992 a acordat o atentie deosebita acestui concept, care implica stabilirea unui echilibru intre cresterea economica si protectia mediului si gasirea de resurse alternative.

Calitatea cafelei este rezultatul prepararii la un espressor de inalta calitate  – WEGA se bazeaza pe continua innoire tehnica dar si pe dezvoltare profesionala, aspecte atestate de certificatele de calitate INEI (Instituto Nazionale Espresso Italiano), respectiv de parteneriatul cu SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).

 

2. Dezvoltare inteligenta

Procesul de productie a espressoarelor profesionale de bar WEGA este conceput in parametri stricti de economisire a energiei electrice. Astfel, aparatele sunt dotate cu sisteme de inchidere automata si impotriva dispersiei caldurii.

WEGA acorda atentie atat procesului de productie, cat si celui de post-productie: materialele ramase dupa finisarea aparatelor sunt recicliate sau revandute catre alte industrii care le pot reutiliza, astfel incat niciun material refolosibil nu se iroseste.

In plus, sistemele de productie sunt optimizate pentru a recupera si reutiliza materialele folosite in etapele de testare, inclusiv purificarea si refolosirea aceleiasi ape folosite la testarea fiecarui espressor.

Politicile companiei si cele 150 de ore de instruire pe an asigura folosirea optima a sureslor de energie.

 

3. WEGA Green Line

Cercetarile desfasurate de WEGA sunt orientate in prezent catre producerea de aparate cu o amprenta de mediu cat mai mica. Gama Verde “Green Line” este rezultatul acestor cercetari: o linie revolutionara de espressoare cu functie de economisire energie, lansata pe piata  in 2009.

Gratie faptului ca fiecare grup are cate un boiler aferent si a sistemului de memorare a volumului de munca al aparatului de-a lungul timpului, tehnologia WEGA Green Line s-a dovedit ca reduce consumul de energie cu 47.6% in modul stand-by si cu 30% in timpul utilizarii.

 

4. Tehnologie verde

Tehnologia orientata catre reducerea impactului de mediu al intregului proces de producere se caracterizeaza prin:

  • SLS (Self Learning Software) – un sistem de memorare a volumului de munca al aparatului de-a lungul timpului
  • MBT (Multi Boiler Technology) – pe langa economisirea enegiei, tehnologia multi-boiler pastreaza temperatura constanta in boiler, pentru a obtine temperatura optima pe cafea de fiecare data, chiar si cand se fac foarte multe cafele una dupa alta.

 

FILOSOFIA WEGA

WEGA este un brand orientat puternic catre rezultate si pasionat de talent, care tine la pastrarea unei legaturi apropiate cu furnizorii si clientii.

In plus, se dedica imbunatatirii si inovarii continue a tehnologiei utilizate in producerea espressoarelor, pentru a obtine aparate de cafea extrem de performante.

 

ISTORIA WEGA

Acest brand italian traditional de espressoare a aparut in 1985, ca o divizie a grupului CMA, fondat in 1969 de catre Nello Dal Tio. In octombrie 2012, Wega Macchine per Caffe a devenit parte a companiei Ryoma dupa ce brandul a fost achizionat oficial de aceasta. Directiile principale ale acestui business au devenit producerea si distributia de espressoare si accesorii pentru espressoare.

www.WEGA.ro

2 Comments

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: