NOUTATI

World of Coffee debuteaza pe 21 iunie la Amsterdam

Amsterdam va gazdui World of Coffee in aest an, in perioada 21 – 23 iunie. In fiecare an, evenimentul World of Coffee atrage participanti fideli din comunitatea globala a cafelei de specialitate, din care peste 80% revin anual.

Evenimentul organizat de Specialty Coffee Association (SCA) a capatat amploare de-a lungul anilor, ajungand de la 3000 de vizitatori si 45 de expozanti la 6800 de vizitatori si 240 de expozanti.

In acest an ne vom bucura de World Barista Championship (WBC), unde 50 de campioni nationali si competitori se vor aduna pentru a concura in fata audientei, in incercarea de a castiga prestigiosul trofeu.

Pentru a urmari evenimentul in stream live online, puteti merge pe site-ul worldbaristachampionship.org in perioada 21 – 23 iunie. Pe pagina Kfea.ro de pe Facebook veti gasi si poze publicate de echipa noastra aflata in vizita la eveniment.

World of Coffee va gazdui si Roasters Village, unde vizitatorii pot explora si degusta cafele cultivate si prajite de unii din cei mai buni prajitori ai industriei, printre care si Hacienda La Esmeralda, Ally Coffee, Café Imports, Coffee Embassy EU, Ditta Artigianale, Nordic Approach, Stow Coffee Roasters, The Barn Coffee Roasters, The Coffee Collective.

Va exista si o zona Sustainability Forum, unde profesionistii industriei cafelei se pot intalni pentru a impartasi idei si cunostinte care pot ajuga la transformarea industriei in vederea unui viitor mai sustenabil.

World of Coffee va gazdui si competitia Best New Product si Display, unde produsele noi sunt jurizate in functie de calitate versus valoare in industria cafelei de specialitate si a ceaiului. Bineinteles, se vor oferi trofee castigatorilor.

Participantii si vizitatorii vor putea sa isi ia doza de cofeina la Brew Bar, the Espresso Bar sau Cupping Room, unde se vor tine zilnic sesiuni de cupping.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!