De ce un blog Kfea.ro?
Cafeaua este o bautura ce nu se va demoda niciodata! Savoarea, gustul inconfundabil si proprietatile sale o recomanda si au transformat-o in cea mai consumata bautura din lume.
Astazi, cafeaua este deja parte din cultura si traditia societatilor moderne. Cand spunem “cafea”, ne putem gandi la o mie de lucruri, situatii si stari: de la ceasca aburinda, cu un miros irezistibil, pana la discutiile interminabile cu oamenii dragi intr-o cafenea cocheta. Sau de la plimbarile prin locuri exotice (unde aceasta bautura este, poate, altfel preparata decat in cultura noastra), pana la diminetile tarzii de sambata, cand stam relaxati in fotoliu si rasfoim revista noastra preferata alaturi de o ceasca maaaaare cu Latte!
Indiscutabil, cafeaua este mai mult decat o simpla bautura, iar din acest motiv merita sa aiba in fiecare tara cel putin un blog care sa o preaslaveasca si sa vorbeasca despre ea la superlativ, asa cum merita!
In Romania, acel loc preferat al cafelei tale suntem noi: Blogul Kfea.ro, blogul dimineților tale!
Pentru o expozitie simpatica de aparate si muuuuulte sortimente de cafea, va asteptam la unul dintre showroom-urile noastre: Strada 11 Iunie, nr. 25 (de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 18:00, iar sambata, intre 10:00 si 14:00) sau Calea Plevnei, nr. 232 (luni-vineri, între 8:00-18:00, sambata-duminica, închis).
6 Comments
Alexandra Osiceanu
Ieri v-am cunoscut si am fost placut impresionata de cunostintele din domeniu, de felul de a trata clientul, de “pasiunea” pentru cafea. Felicitari!
Kfea
Multumim mult pentru vizita si pentru cuvintele frumoase!
Belen
Nu stiu explicatia in tremeni stiintifici insa prin fierbere cafeaua isi pierde culoarea sau mai bine zis puterea de a colora. Este o mare diferenta intre zat si cafeaua macinata, reteta mea este cu zat si este incercata. Nu am avut problema asta, nici pe departe.
Topciu Renata
Buna ziua, ma bucur ca existati si ca ne puteti oferi informatii utile legate de cafea pe care o consumam zilnic cu mare placere. Am cateva intrebari pentru dv.: Cafeaua JAKOBS KRONUNG este o cafea Arabica sau Robusta? La ce temperatura sunt prijite boabele de cafea folosite pentru Jakobs? Care este nivelul de acrilamida rezultata dupa coacere la 1 kg de cafea prajita? Care este nivelul de acrilamida intr-o ceasca de cafea, preparata cu o lingurita de cafea Jakobs (1-2 gr.)? Astept un raspuns non comercial, obiectiv si real. Va multumesc anticipat.
Marcela Serbu
Buna ziua !
Tot respectul pentru dvs. si mii de multumiri pentru tot ce ne oferiti (inclusiv cele legate de produsele oferite).
Felicitari !
admin
Mulțumim pentru cuvintele frumoase!