NOUTATI

Cosulete speciale: Espresso Aromat sau Espresso de Top?

Ne-au venit niste idei si v-am pregatit doua cosulete de cadou speciale, pentru a fi oferite celor dragi sau pentru rasfatul propriu. Le gasiti la sediul nostru din strada 11 Iunie, pentru alte detalii puteti sa ne sunati. Pachetele pot fi si rezervate telefonic.

Pentru primul cosulet am ales trei cafele cu boabe aromate, cu o intensitate crescatoare: Lavazza Caffe Espresso, Lavazza Qualita Oro si, cea mai aromata dintre ele, Papa Jaques Koke. Pentru ca este un pachet de degustare si incurajam incercarea mai multor tipuri de cafea, am pus doar pachete de 250 de grame si un pret accesibil.

Pentru cel de-al doilea am ales Pellini Top, o cafea rafinata, 100% Arabica, la 1 kilogram, si o cutie de Illy Dark boabe, la 250 grame –  combinatia perfecta de cafele atat pentru amatorii de Illy, cat si pentru cei de Pellini, tot cu scopul de a alatura doua marci diferite pentru degustare sau doar pentru a avea pachetul perfect.

Pachetele contin:

Cosuletul “Espresso de TOP” ( cafea boabe Illy cu cofeina 250g si Pellini Top 1kg) – 155 lei

Cosuletul “Cel mai Aromat Espresso” (cafea  boabe Papa Jacques Koke 250g, Lavazza Qualita Oro boabe 250g, Lavazza Caffe Espresso boabe 250g) – 76,5 lei

Cosulete cadou, incarcate cu arome rafinate de cafea

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!